Vacancies

 • Warehouse medewerker

  20 August 2020

  De medewerkers van R.M.I. Logistic Management bemannen de Warehouses op verschillende locaties van onze opdrachtgever in de petrochemische industrie. Voor een tijdelijk project (duur 7 tot 8 maanden) in omgeving Rotterdam-Botlek zijn we met ingang van 1 oktober 2020 op zoek naar een parttime Warehouse Medewerker (maximaal 20 uur per week).

 • Empty Handler Chauffeur

  6 July 2020

  Cetem Containers B.V. is een onderneming gevestigd in Rotterdam-Botlek die zich bezig houdt met de containeropslag, reparatie en verkoop & verhuur. Cetem Containers heeft samen met haar zusterbedrijf een terrein van ruim 10 hectare in gebruik, waarvan 40.000 m2 geschikt is voor de opslag van beladen ADR containers en 2 steigers voor de barge aansluiting. Samen met de zusterbedrijven R.B.C. , R.C.R. en R.M.I. Global Logistic Services zijn de ondernemingen in staat om een “one stop shop” logistiek dienstenpakket aan te bieden aan haar (toekomstige) relaties. 

   

 • Sales Representative

  18 June 2020

  Wij zijn voor R.C.C. Container Trading op zoek naar een Sales Representative.

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.