Vacancies

 • Accountmanager Chemical Logistics

  10 September 2018

  Als Accountmanager werk je in teamverband en onderhoud je contacten met opdrachtgevers, transportplanning, kantoren en agenten. In deze uitdagende functie ben je belast met de aanname, registratie, verwerking en administratieve afronding van de transportopdrachten. Je zorgt ervoor dat het product van de klant op een zo efficient mogelijke manier van A naar B komt. Gedurende het gehele traject volg je de transportopdrachten en stuur je bij waar nodig. Je onderhoudt intensief contact met je opdrachtgever en denkt actief mee.

 • Tankcontainer Chauffeur

  12 June 2018

  R.T.E. Logistics B.V. is een onderneming gevestigd in Rotterdam-Botlek die zich bezig houdt met laden en lossen van (tank)containers. RTE Logistics BV doet dit voor haar collega bedrijven RBC en RMI. RBC B.V. is gespecialiseerd in de opslag van beladen ADR containers met  2 steigers voor de barge aansluiting. RMI is gespecialiseerd in Europese en wereldwijde tankcontainer transporten. Samen met de zusterbedrijven Cetem Containers B.V. en R.M.I.

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.